Skip to main content

Hotel 's Lands Welvaren in Aardenburg

Hotel ‘s Lands Welvaren heeft 14 kamers waarvan 1 kleine eenpersoonskamer, 7 standaard tweepersoonskamers, 2 ruime tweepersoonskamers met bad en op de tweede verdieping 2 tweepersoonsstudio’s met keukentje.

’s Ochtends kun je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet tussen 8:00 en 10:00 uur. Bij mooi weer kun je lekker ontbijten op ons zonnige tuinterras. Een echte aanrader!

Inchecken kan van 15:00u tot 22:00u
Uitchecken kan tot 11:00u

KAMER BOEKEN

Meer info over hotel 's Lands Welvaren

Alle kamers behalve de twee studio’s bevinden zich op de eerste verdieping die te bereiken zijn via een toegankelijke trap met aan beide zijden een leuning.
Liever een kamer met airco? Laat het ons weten! Wij beschikken over een aantal kamers met airco.

Omdat het hotel in twee verschillende gedeeltes zit is geen één kamer hetzelfde. Zo is er bijvoorbeeld een gedeelte in een gerenoveerde graanschuur waarvan je in 1 kamer nog een oud element vindt waarmee ze vroeger het graan en andere gewassen naar boven takelden. Ook is er een gedeelte wat altijd al een logement geweest sinds begin 1900 en daarvoor.

Heerlijk genieten aan de Zeeuwse kust samen met je viervoeter? Dat kan bij ‘s Lands Welvaren!. Wij zijn een hond vriendelijk hotel, maar niet al onze kamers zijn i.v.m. allergieën beschikbaar voor honden. Laat het daarom altijd weten als je met een hond komt zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ons beleid is één hond per kamer.

KAMER BOEKEN